Funktionella spel bObles

bObles Myrbjörn x 4 Sandmarmor, utvecklar barnets motorik

Finns på lager

Pris: 309,50 30950
kvantitet: st
Multifunktionella myrsloksmöbler för även ett litet utrymme! Paket med 4 st stapelbara bObles!
bObles Myrbjörn, ton Sandmarmor

Fyra myrslokar i olika storlekar i samma paket!

Många familjer vill ha bObles som present till sina barn - det här är en bra presentidé och en överraskning för barnfamiljer. En bra födelsedags- eller julklapp. Mobiltelefoner och spelautomater kan läggas åt sidan ett tag när bObles-spel startar. bObles är slitstarka och långvariga - hållbara från baby till skolåldern. Dessa kommer att hålla sig på modet länge.

bObles Myrslokaren kombinerar fyra olika trickmöbler. Genom att helt enkelt sitta, gå eller stå på Myrbjörnen ökar barnets medvetenhet om sin egen kropp. Av de fyra delarna kan du bygga oändliga spel, från olika bordsgrupper till utmanande banor, där barnet kan klättra över hinder, krypa genom tunnlar och bestiga ett högt berg. Myrbjörnen är perfekt även för små utrymmen tack vare sin stapelbarhet.

Balansering stärker barnets mellankropp och fotleder och aktiverar de små musklerna i fotsulorna effektivt. Bra balans är en viktig färdighet i många sporter senare, så genom att leka med bObles får barnet bra färdigheter även för andra fritidsintressen!

Som legos - bygg din egen bana och spela. Materialet i trickmöblerna är flexibelt och bObles är lätta, så att barn enkelt kan stapla och flytta dem. Ytan på bObles är inte hal alls, så du kan trixa med eller utan strumpor!

Alla bObles möbler är gjorda av giftfritt och lättstädat EVA-skum.

Storlek: Höjd 41 cm, Längd 52 cm, Bredd 24 cm

Skötselråd:
  • Före användning, spraya bObles-möblerna våta överallt. Vattning stänger de små porerna på ytan och möblerna samlar inte damm
  • Använd ett neutralt allmänt tvättmedel för att rengöra bObles produkter
  • bObles produkter kan rengöras med en våtservett och eventuella fläckar lokalt med en starkare lösning
  • bObles produkter kan tvättas i vatten, t ex genom att borsta med en mjuk borste i duschen
  • Markmärken mm kan slipas bort med fint sandpapper. Återstoden ligger kvar på produktens yta och absorberar inte djupt