Graviditetstest STAV

Blodgraviditetstest First To Know, 2st

Finns på lager

Pris: 29,90 2990
kvantitet: st
St Pris Totalt  
2 27,50 € 55,00 € Köp
3 27,00 € 81,00 € Köp
Blodgraviditetstest Först att veta. Visste du att du upptäcker graviditetshormonet i blodet mycket tidigare än i urinen? Nu finns äntligen ett blodgraviditetstest tillgängligt för den som vill och behöver information direkt.
Graviditetstest First To Know-blod, 2 st

Välkommen till en ny era i världen av graviditetstest hemma med First To Know-produkten! Nu har du möjlighet att ta reda på om du är gravid, pålitligt och hemma med ett egengjort hemtest.

First To Know är ett pålitligt blodbaserat graviditetstest som ger ännu mer exakta resultat. Detta innovativa test är baserat på blodanalys, vilket möjliggör tidig upptäckt av graviditet redan några dagar efter befruktningen. Du kan vara säker på att du får tillförlitliga och korrekta resultat som hjälper dig att fatta viktiga beslut.

Det First To Know graviditetstestet erbjuder många fördelar. För det första garanterar dess blodbaserade testmetod större känslighet och noggrannhet jämfört med traditionella urinbaserade tester. Dessutom ger ett blodbaserat test möjlighet att få tidiga resultat, vilket kan vara särskilt viktigt när du behöver information så snart som möjligt.

Att göra testet är enkelt och enkelt. First To Know-testsatsen innehåller allt du behöver för att göra testet bekvämt hemma. Du får tydliga instruktioner som hjälper dig att utföra testet korrekt och tillförlitligt. Att ta ett blodprov är enkelt och snabbt och du får snabbt ett tillförlitligt testresultat.

Graviditetstestet First To Know är utformat för att följa de strängaste kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Du kan räkna med att få tillförlitliga resultat som hjälper dig att fatta viktiga beslut i ditt liv. Dessutom är testet utformat för att garantera integritet, så att du kan ta testet bekvämt hemma utan att behöva besöka en läkare eller apotek.

First To Know-testpaketet innehåller allt du behöver för att göra ett graviditetstest med kapillärblod från ett enkelt fingerstick - vet resultatet redan 7 dagar efter befruktningen.

Genom att välja graviditetstestet First To Know väljer du säkerhet och noggrannhet. Gör testet idag och få sinnesfrid i ditt viktiga ögonblick.

Känslighet 10 mIu