Nappflaskor för bebis BIBS nappar

Bibs - nappflaska i glas - 110ml, Ivory

Finns inte i lager

Pris: 19,90 1990

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Bibs Baby Glass Bottle glasnappflaska 110 ml är designad för att göra vardagen enklare. Den är tillverkad av borosilikatglas, som tål ännu större temperatursvängningar och är mycket tålig.
Bibs glasnappflaska 110 ml är designad för att göra vardagen enklare. Den är tillverkad av borosilikatglas, som tål ännu större temperatursvängningar och är mycket tålig. Nappdelen av Bibs nappflaskor följer BIBS Color-nappen. Den är utformad för att främja korrekt och naturlig sugteknik. Nappdelen är gjord av mjukt naturgummi. Den så kallade kolikventilen släpper ut luft och minskar luftintaget under utfodringen.

Glasflaskan är mikrovågssäker. Nappflaskans delar kan diskas i diskmaskin, förutom babydelen av naturgummi. Tvätta nappen för hand. Bibs rekommenderar inte mikrovågssterilisering av nappflaskors delar.

Paketet innehåller: 110 ml glasflaska, napp av naturgummi, lock, skruvlock, 2x "mjölklås" och viktratt

Material: Alla delar av flaskan är gjorda av 100% livsmedelsklassat material. 100% latex/naturgummi (napp), borosilikatglas (glasflaska), polypropen, PP, (skyddsmaterial). BPA och PVC fri.

Tillverkningsland: Danmark

Notera! Kontrollera nappens skick regelbundet genom att dra den åt olika håll för att upptäcka eventuella skador. Kassera nappflaskan om du märker några skador.

* TVÄTT- OCH STERILISERINGSINSTRUKTIONER FÖR TUTI-DELEN:
1. Lägg nappen i en ren behållare.
2. Häll försiktigt kokande vatten över nappen så att hela nappen täcks med vatten.
3. Låt nappen ligga i vattnet i ca 5 minuter.
4. Ta nappen på tork och inte vid användning.