BÖCKER & DVD

Berättelsekort - Lepakko, joka ei osannut nukkua

Finns på lager

Pris: 20,50 2050
kvantitet: st
Berättelsekort är det perfekta sättet att skapa ett magiskt delat ögonblick mellan ett barn och en förälder.
Välkommen till en värld av sagokort, där magi möter undervisning! Berättelsekort är det perfekta sättet att skapa ett magiskt delat ögonblick mellan ett barn och en förälder. Glöm traditionell kvällssag, för nu kan ni tillsammans dyka in i sagokortens förtrollande värld.

Ditt barn kan dra ett sagokort ur sagoväskan precis innan det går och lägger sig, vilket ger en touch av magi till kvällsrutinen. Varje berättelse är helt kort, precis lagom längd innan sovdags. Men det är inte allt – i slutet av varje berättelse finns ett litet meddelande eller en lektion som väntar för att öppna ett samtal om viktiga värderingar.

Berättelserna på sagokorten är fulla av djurkaraktärer som har äventyr med tolerans, vänskapsförmåga, självkänsla och andra viktiga teman i livet. Varje berättelse är som en liten skatt som öppnar upp en konversation och ger möjlighet att lära tillsammans. Genom dessa berättelser kan ni utforska känslor, värderingar och livsläxor tillsammans.

Berättelsekort är inte bara berättelser – de är delade ögonblick där ett barn och en förälder kan slå sig samman för att lära sig och växa tillsammans. Njut av sagornas värld och skapa minnesvärda stunder tillsammans som tar dig genom barndomen till den magiska världen!

Sagokorten fortsätter från en generation till en annan - ditt barn kommer att läsa och tillbringa samma underbara stunder av sagokort med sina egna barn. Skapa underbara minnen!

En kortlek i A6-storlek innehåller 20 djurberättelsekort i en kartong, bekvämt att ta med sig på resan! Inhemsk Avain lippu produkt - designad och tryckt i Finland.