Glidcreme BABYSTART

Babystart fertilitetsvänligt smörjmedel 75 ml

Finns på lager

Pris: 23,90 2390
kvantitet: st
FertilSafe PLUS är ett spermievänligt personligt smörjmedel som är säkert för alla par som försöker bli gravid.
FertilSafe PLUS ™ är ett spermievänligt personligt smörjmedel som är säkert för alla par som försöker bli gravid.

Vem ska använda FertilSafe Plus?

Alla par som planerar en graviditet som använder ett smörjmedel under samlag bör använda FertilSafe Plus. FertilSafe Plus kommer inte att skada spermier och har formulerats för att efterlikna naturliga smörjvätskor genom vilka spermier rör sig för att befrukta ett ägg.

Hur fungerar FertilSafe PLUS ™?

FertilSafe PLUS ™ har kunnat formuleras för att efterlikna naturliga smörjvätskor genom vilka spermier rör sig för att befrukta ett ägg, vilket hjälper till att öka komforten under samlag när man försöker bli gravid.

FertilSafe PLUS ™ har testats kliniskt av en ledande UK Andrology-klinik inom NHS, för att visa att det inte skadar eller bildar en barriär mot spermier som vissa vanliga smörjmedel gör och uppfyller stränga pH- och konsistenttester för att skydda naturlig spermisäkerhet, rörlighet och livskraft .

VARFÖR DU SKA ANVÄNDA FertilSafe PLUS

Vissa vanliga smörjmedel påverkar befruktningsprocessen negativt (skadar spermier och / eller hindrar spermierörelse) så bör undvikas när man försöker bli gravid.
Genom att säkerställa det perfekta pH och konsistensen för naturlig befruktning skyddar FertilSafe PLUS ™ spermisäkerhet, rörlighet och livskraft och gör det därför säkrare att använda än vanliga smörjmedel när man försöker bli gravid.

Paketet innehåller 75 ml smörjmedel