Åkpåse BABY´S ONLY

Baby’s Only- året runt fotpåse, classic sand

Finns inte i lager

Pris: 79,95 7995

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Baby's Only fotpåse är en vardagsavlastare. Fotpåsen är lämplig för användning året runt tack vare sin anpassningsförmåga. Tack vare fotsäcken behöver inte bebisen klä av sig och klä på sig konstant, utan man kan lägga bebisen i fotsäcken med dagkläder. Bebisen håller sig varm i fotsäcken i affären, på besöken och på andra vardagsresor.

Baby's Only året runt fotpåse

Den söta stickade fotpåsen är designad för att hålla din lilla varm i alla lägen, vare sig det är sommar eller vinter. Baby's Only fotpåse håller barnet varmt i bilbarnstolen och i vagnen. Tack vare fotpåsen behöver inte bebisen ständigt vara avklädd och klädd i ytterkläder, utan bebisen håller sig varm i väskans famn. Fotpåsen ger värme och mjukhet till bilbarnstolen samt till barnvagnar och barnvagnar.

Baby's Only fotpåse passar perfekt till alla kända bilbarnstolar, inklusive den populära Maxi-Cosi. Med den kan du garantera ditt barn komfort och värme under resan. Oavsett om du använder 5-punktsbälte eller 3-punktsbälte så passar denna fotpåse perfekt och ger säkerhet och komfort för din lilla. Den passar alla bilbarnstolar och barnvagnar.

Finlands Bilförbund rekommenderar att man använder en fotpåse, eftersom det är bättre att knyta barnet i säkerhetsbälten när tjocka ytterkläder inte är i vägen. När bilen värms upp kan framsidan av fotpåsen öppnas helt eller bara öppnas. På en shoppingtur, öppna bara framsidan så att bebisen inte blir för varm.

Fodrets insida och baksida är mjuka och ökar värmen och komforten. När vädret blir kallare kan du enkelt lyfta på toppen av väskan för att bilda en liten huva som ger ditt barn extra skydd. Baby's Only fotpåsen är designad för att passa grupp 0+ bilbarnstolar, där viktgränsen är 0-13 kg eller åldersgränsen är runt +/- 12 månader. Så du kan njuta av denna praktiska och snygga fotpåse med din bebis från de allra första resorna.

Och kom ihåg att Baby's Only fotpåsen har fått ett erkännande - den har nominerats som en Kind & Jugend Innovation Award 2023-kandidat! Detta visar dess innovation och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt barns behov.

Lämplig för användning höst, vinter och vår! Perfekt för svala finska sommarkvällar.

Dricks! Merinoullskläder är perfekta för insidan av väskan - lägg bara en mössa och byxor på bebisen och bebisen är redo att gå.

Mått fotpåse: 86x38 cm, slätstickad
Tvättråd: maskintvätt i 30 grader
Material: Exteriör; 50% bomull, 50% akryl. Inuti; 70% bomull och 30% polyester.