Babysitters BABY BJÖRN

BabyBjörn - babysitter Bliss - Cotton Petal Q Light Grey

Finns på lager

Pris: 199,00 19900
kvantitet: st
BabyBjörn Bliss babysitter. Överdrag av bomullstyg som enkelt kan tas av och tvättas i maskin. BabyBjörn Bliss sitter har tre lägen för användning och en hopfällbar position för transport och förvaring.
BabyBjörn Bliss babysitter är en ergonomisk barnvakt som ger bra stöd till din bebis. Sittern är lämplig för användning från nyfödd upp till 13 kg. Bliss sitter har ett mjukt överdrag i bomull som är lyxigt vackert och lätt att hålla rent. Den viktigaste egenskapen hos barnvakten är renlighet, eftersom barnvakten ofta också används för matning. Du kan enkelt ta bort tyget från Bliss modell sitter för tvätt.

BabyBjörn Bliss sitter har tre positioner för användning och en staplingsposition. Den lägsta positionen rekommenderas för en nyfödd. Den halvt liggande och mest upprättstående ställningen rekommenderas när barnet kan hålla ryggen rak och stödja sitt eget huvud.

Child får Bliss sitter att gunga själv. Detta är en egenskap som upphetsar barnet när det själv uppfinner det och lägger märke till gungningen som orsakas av hans rörelse. Att vagga barnvakten utvecklar barnets motorik och balans från spädbarnstiden.

Sittaren har en tygsits som följer barnets kropp och fördelar vikten jämnt. Detta stöder barnet väl och är viktigt speciellt med små och fortfarande outvecklade muskler.När produkten används som barnvakt med sele är maxvikten 9 kg i enlighet med den europeiska säkerhetsstandarden EN12790:2009. När produkten används som stol utan sele är maxvikten 13 kg.

Material: Barnvänligt överdrag i bomull (OEKO-TEX 100). Bliss-seriesittarna har en grå kropp.

Lång livslängd - från nyfödd (3,5 kg) upp till 2 år gammal.

Tvättråd: Tygdelen är lätt att ta bort och kan tvättas i 40˚C.

Övriga egenskaper: Kan fällas ihop för förvaring eller transport