Inrednings- och förvaringstillbehör Pearhead

Baby hospital bracelet memorial frame

Finns på lager

Pris: 19,90 1990
kvantitet: st
En härlig ram för minnesmärken för ditt barns sjukhus-ID-armband - det perfekta sättet att fira att ditt nya barn kommer hem!
Perheads söta minnesram erbjuder det perfekta sättet att fånga det unika första ögonblicket. Du kan behålla ditt barns sjukhus-ID-armband i denna vackra minnesram och minnet förblir i gott skick. Många gånger försvinner texten på armbandet vid tidtagning - när det förvaras i ramen förblir armbandet länge precis som det är när du sätter det där. Allt du behöver göra är att placera armbandet inuti ramen, och den medföljande syrafria basen och silverbakgrundspappen ger den värdighet.

Ramens vita, moderna utseende är perfekt för alla rum i ditt hem eller barnrum. I ramen finns en plats för ett 10 x 15 cm foto, till vilket du kan lägga till en bild på ditt nyfödda barn. Du kan enkelt öppna armbandsöppningen i ramen för att visa och ta bort bebisens armband.

Du kan placera Pearheads sjukhus ID-armbandsram elegant på bordet med den medföljande ramen eller hänga den på väggen med en praktisk hängare. På så sätt kan du beundra detta speciella ögonblick varje gång du går förbi.

Ingår i paketet: ram och hängare, syrafri bas och silverbakplatta.
Måtten är 24 cm bred, 24 cm hög och 0,2 cm djup.