Babiators Originals solglasögon 0-5år (vit)

Pris: 29,90

Valitse

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Coola och giftfria solglasögonen för ditt barn! Babiators solglasögon är fria från BPA, Ftalater, Bly och andra tungmetaller.

Babiators solglasögon är fria från BPA, Ftalater, Bly och andra tungmetaller. De är framtagna för att likna pilotbrillor och ditt barn kan inte bli coolare än i dessa fina solglasögon.

Babiators är otroligt tåliga och tillverkade i ett okrossbart, flexibelt och böjbart gummimaterial som återfår formen efter ha varit böjda, vridna eller suttna på. Linsen är av toppkvalité och har ett 100 % UVA och UVB skydd även kallat UV400. UV400 betyder att linsen blockerar 100 % av all uv-strålning. Babiators lins är stöt och splittersäker. Glasögonen är CE-märkta.

Solglasögonen är fria från BPA, Ftalater, Bly och andra tungmetaller. De är helt säkra för ditt barn att använda! Babiators testar varje sändning av solglasögon för att säkerställa att de uppfyller de strängaste kraven i världen för BPA, Ftalater, Bly och andra tungmetaller.


Storlek: För barn i åldern 0-3 år.
Junior Babiators passar de flesta barn i åldrarna 6 månader - 3 år.


Garanti: Babiators har en 1-årig garanti som innebär att ditt barn får ett par nya solglasögon om de går sönder eller tappas bort inom ett år. Registrera dina solglasögon hos Babiators,
http://www.babiators.com/guarantee/