Hemdoppler och ultraljudsgel ANGELSOUNDS

Angelsounds ultraljudsmonitor JPD-100B

Finns på lager

Pris: 64,90 6490
kvantitet: st
Hemdoppler - barnets hjärtljudsenhet ger den blivande mamman sinnesfrid och hjälper till att övervaka barnets hälsa under graviditeten. Du kan se hjärtslag i siffror på skärmen. Den smala sändaren gör det lättare att hitta fostrets hjärtfrekvens.
 
Välkommen till världen, lilla! Med vår fosterdoppler hemma kan du nu lyssna på ditt älskade barns hjärtslag säkert och enkelt i ditt eget hem - precis som på en mödravårdsklinik. Med hjälp av enheten kan du höra barnets hjärtslag, rörelser, sparkar och till och med hicka genom dina bukskydd, i genomsnitt från 10-12:e graviditetsveckan.

Fosterdopplern är designad speciellt för föräldrar som vill känna närhet och anknytning till sitt barn redan innan födseln. Vår fosterdoppler är klar att använda så fort du tar den ur förpackningen och användningen är enkel och säker. Dess ergonomiska design är trevlig att använda och skadar inte ditt barn. Vår fosterdoppler hemma är också mycket känslig, så du kan höra ditt hjärtslag tydligt och exakt. Det är det perfekta valet för alla blivande föräldrar som vill njuta av varje ögonblick tillsammans med sin bebis.

Barnets hjärtslag kan vanligtvis höras med en babys hjärtljudsapparat runt 10-12 veckor av graviditeten. Det är viktigt att notera att när varje graviditet fortskrider kan hjärtfrekvensen variera och vara olika vid olika tidpunkter. Vanligtvis varierar barnets hjärtfrekvens mellan 120 och 160 slag per minut, men pulsen kan vara långsammare eller snabbare vid vissa tidpunkter.

Det är också viktigt att komma ihåg att fosterdopplerapparaten för hemmet inte ersätter undersökningar som utförs av läkare och utbildad vårdpersonal.

Köp vår hemdoppler idag och börja resan mot att övervaka ditt älskade barns hälsa och känna dig nära redan innan födseln!

Paketet innehåller: Angelsounds JPD-100B doppler, batteri och bruksanvisning.

Anmärkningsvärd! Vi rekommenderar ultraljudsgel för användning med enheten. Gelen förbättrar ekot för dopplern, så att du hör hjärtslagen högre, tydligare och tidigare. Om du inte kan höra ljudet omedelbart, byt ut batteriet och försök igen.

Garantitid: 6 månader

Säkerhet: CE-märkt och ISO-godkänd