Åkpåse 7AM ENFANT

7AM Enfant - Benjipod fotpåse, Copenhagen

Finns på lager

Pris: 119,90 11990
kvantitet: st
När du vill säkerställa bästa möjliga skydd och komfort för din lilla under kalla dagar, välj BenjiPOD fotpåse, som även förvandlas till ett bekvämt fotskydd för vagnen. BenjiPOD är det perfekta valet för ditt lilla äventyr genom babyåret!
7AM Enfant Benjipod fotpåse, Copenhagen

När det kalla vädret smyger sig på och du vill säkerställa en bekväm och varm resa för din lilla är BenjiPOD babyfotpåse det perfekta valet. Denna underbart mjuka och isolerade babyfotpåse och fotskydd till vagnen är designad för att ge allt du behöver under kalla dagar.

BenjiPOD är inte bara en vanlig fotpåse - det är en bekväm fotpåse med dragkedja som håller ditt barn skyddat i valfri bilbarnstol, barnvagn och vagn. Inga mer frostbitna ben eller armar - med BenjiPOD-fotpåsen kan din lilla njuta av barnvagnskörning även under minusgrader. Fotpåsens mjuka sherpaskydd är så underbart skönt att det till och med lossnar och fungerar som ett separat fotskydd i vagnen. Och bäst av allt, du kan ha gott samvete eftersom BenjiPOD är helt vegansk och innehåller inga animaliska produkter.

BenjiPOD har många praktiska funktioner, såsom en halkfri, avtagbar bakpanel, som gör det enkelt att installera termoväskan och ser till att det inte finns något överflödigt tyg mellan barnet och säkerhetsselen. En konvertibel huva med skyddskrage och en dubbelfodrad huva håller ditt barn skyddat och varmt även i hårt väder.

Det 3000 mm yttre skalet på BenjiPOD fotpåsen är vattenavvisande, och den polyisolerade strukturen tillsammans med sherpa och plyschfoder håller effektivt borta den kalla luften. Och bäst av allt, om det blir smutsigt kan du bara slänga det i maskinen - det går att tvätta i maskin och torka.

Storlek: för en baby i åldern 0-12 månader. Termoväskan är lämplig för användning med alla säkerhetsvaggor.

Tvättråd: fintvätt i 40 grader.