Baby-hudvård LITTLE BUTTERFLY LONDON

Floating on clouds bedtime bathmilk 250ml | Little Butterfly London

Finns på lager

Pris: 32,00
kvantitet: st
Little Butterfly London Floating on clouds bedtime bathmilk FÖR BEBIS. Cocooning och lugnande, vår organisk-certifierad badmjölk är salighet för spädbarn. Det smälter ömtålig hud och slappnar av när det närmar sig.
Cocooning och lugnande, vår organisk-certifierad badmjölk är salighet för spädbarn. Det smälter ömtålig hud och slappnar av när det närmar sig.

Skapat med en överdådig blandning av naturens mest värdefulla ingredienser, innehåller den fuktgivande agurkfröolja, närande kärnmjölk och tröstande havrekärnaxtrakt. Vitaminrik avokadoolja lindrar torrhet och klåda, medan persikakärna och papayafröolja försiktigt hydrerar. Låt dig bli kär i denna drömmande badmjölk - speciellt utformad för att mjuka rengöra, näring och skydda din lilla hud. En avkopplande behandling före sängen ... eller när som helst på dagen. Lätt infunderad med mandarin och orange rena essentiella oljor för att lugna, lugna och låna en subtil söt doft.

Hur man använder
För ett lycksaligt bad skaka flaskan och häll under rent, varmt vatten. Vrid försiktigt. Endast för extern användning • Undvik kontakt med ögonen.

Storlek: 250ml