BÖCKER & DVD

Äiti. Kerro minulle - en bok från en mamma till ett barn

Finns inte i lager

Pris: 20,90

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

"Äiti. Kerro minulle" är ett underbart sätt för en mamma att berätta för sin historia för sitt barn. När vi blir äldre kan vi uppskatta historierna hos våra egna mammor. Hur underbart det skulle vara för ett barn att återvända till våra berättelser när hon / han gillar det.
Det bästa vi lämnar bakom är vår egen historia. Det sätt som våra barn kommer ihåg oss. Vår hela historia pratar inte alltid, och en del av berättelserna glöms när barn växer. När vi blir äldre kan vi uppskatta historierna hos våra egna mammor. Hur underbart det skulle vara för ett barn att återvända till våra berättelser när hon / han gillar det.

"Äiti. Kerro minulle" är ett underbart sätt för en mamma att berätta för sin historia för sitt barn.

Denna spännande, uppfyllande bok är en gåva som hjälper till att fördjupa förhållandet mellan de nära och kära. Ge en bok till din mamma och be henne att dela med sig av hennes livshistoria med hjälp av bokens frågor. Efter att ha slutfört boken kan hon returnera den till dig. Eller skriv en bok redo för dina egna barn att vänta på dem vuxna.

Elma van Vliet fick en bokidé när hennes mamma blev sjuk. Hon insåg att hon inte hade frågat sin mamma om hennes förflutna, om livet och om drömmar. Kerro minulle-serien har sedan dess vuxit till nummer ett varumärke av böcker för att fylla i Europa. Mer än tre miljoner människor har delat sina liv genom böcker genom sina nära och kära. "Mitt jobb är att hjälpa människor att stärka sina kära och komma ihåg vad som verkligen är viktigt i livet."