Termometer och nässugar

Oblumi Tapp termometer

Finns på lager

Pris: 54,90
kvantitet: st

Med hjälp av den moderna Oblumi Tapp-termometern kan du enkelt och enkelt övervaka temperaturen på ditt sjuka barn. Utvald som årets bästa babyprodukt 2016.
Utvald som årets bästa babyprodukt 2016

Med hjälp av den moderna Oblumi Tapp-termometern kan du enkelt och enkelt övervaka temperaturen på ditt sjuka barn. Du får en app nedladdad till din smartphone som låter dig hålla koll på dina temperaturvärden eller enkelt dela information med din familjemedlem eller kanske till och med din läkare.

Oblumi Tapp är en liten del som ansluter till din smartphone. Oblumi Tapp-termometern låter dig mäta ditt barns feber från ditt öra eller panna - det fungerar på båda sätten. Du kan till och med mäta vätskans temperatur och se till att vätskan som ska ges till barnet inte är för varm eller att barnets badvatten är precis som den perfekta avläsningen för badet.
  • Mät den exakta temperaturen på bara några sekunder.
  • Den infraröda sensorn har utvecklats speciellt för medicinskt bruk.
  • Applikationen beräknar dosen av läkemedlet Sparar alla data.
  • Visar temperaturhistoriken och mängden mediciner som används så att febern kan övervakas ordentligt.
  • Dela patientprofiler. Du kan skapa så många patienter som du vill och dela dem med så många användare som du vill.
  • Skicka och ta emot meddelanden. Du kan skicka automatiska meddelanden till alla du delar information med.
  • Larmfunktion.
  • Aktivera larmfunktionen så att du aldrig glömmer att mäta din feber eller ta din medicin
Kompatibilitet: Kompatibel med iPhone och Android iOS-system. Får också information från vilken dator eller surfplatta som helst. Oblumi Cloud synkroniserar data mellan alla enheter. Du kan behöva en adapter om din telefon är en ny modell och inte har en rund hörlursplats. Adaptrar är lätt tillgängliga från hushållsapparater som hörlursadapter, efter att du har köpt den är produkten kompatibel med alla dina enheter, oavsett telefonmodell.Storlek: 5 x 2,4 x 1,8 cm