Nappar och bitringar BIBS nappar

Baby napp 0-18mån | BIBS (vanilla)

Finns på lager

Pris: 3,50
kvantitet: st
BIBS napp är en riktig klassiker. Dumman med den traditionella runda skölden och den körsbärsformade dummy-delen har tröstat danska spädbarn i nästan 50 år.
När det gäller nappar, är BIBS en riktig klassiker.

Dumman med den traditionella runda skölden och den körsbärsformade dummy-delen har tröstat danska spädbarn i nästan 50 år.
BIBS Color är en serie av körsbärsformade natur latex pacifiers som är speciellt utvecklade för att lugna och trösta barnet samtidigt som det stöder sitt instinktiva behov av att suga.

Den körsbärsformade (rund) nappen liknar bröstet än andra typer av dummy. Bröstvårtan är gjord av naturlig latex, 100% naturligt material. Naturlatex är samtidigt hållbar, sammet mjuk och exibel.

Den ventilerade hopfällbara nippeln gör det lätt för ett barn att klämma ut luften ur dumman, där dumman imiterar bröstet under amning.
Skölden är gjord av polypropen (PP), som är ett robust och lättviktigt plastmaterial. Det är försiktigt utåt krökt för att förhindra hudirritation. Den är utrustad med lufthål och ett säkerhetshandtag.

BIBS sorter: 0-6 månader och 6-18 månader

Material: Nippel material: 100% latex / naturgummi och sköld material: polypropen (PP), 100% fritt från BPA, PVC och ftalater.

Säkerhet: Uppfyller den europeiska standarden: EN 1400 + A1.