Babyleksaker och snuttefiltar TEDDYKOMPANIET

Teddykompaniet - Teddy Heaters varm plyschkanin

Finns inte i lager

Pris: 25,90 2590

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

En sött mjuk termisk leksak för ett barn. Hjälper mot magsmärtor och säkrar en god natts sömn.
Teddykompaniet Teddy Heaters varm plyschkanin

Den mjuka squishy värmeleksaken tröstar och fungerar som en hjälp i vardagen både som värmedyna och som kylpaket. Kaninen håller sig upprätt och lyser upp barnrummet från en hylla eller ovanpå en byrå.  Ta ut påsen inifrån leksaken och låt spela en dockteater.

Inuti den termiska leksaken Teddy Heaters finns en liten påse fylld med turmalinmineralpärlor. Du kan säkert värma påsen i mikron eller lägga påsen i frysen i en timme, så kan du snabbt få en kall packning av leksaken. När de är uppvärmda ger Teddy Heaters snabb lindring av magproblem, även för kolikbarn. Värmen hjälper mot barnets muskel- och ledvärk, och med att somna. Värmeleksaken är också en bra värmare i vagnen vid kallt väder.

En kall packning hjälper till vid mindre olyckor. Vad vore skönare än när en liten bebis gör ont, tryck på de söta kalla Teddy Heaters på den ömma punkten och snart mår barnet bättre.

Anmärkningsvärd! Rekommenderad ålder för produkten är 3 år, om produkten används med yngre barn bör föräldrar vara särskilt försiktiga.

Mått: 35cm

Tvättråd: maskintvätt i 40 grader. Tvätta inte påfyllningspåsen, den ska tas isär under tvätt.

Säkerhet: godkänd och CE-märkt enligt EN71.