Funktionella spel FITWOOD

Fitwood - klätterbåge GALDHØP, vit-björk

Finns på lager

Pris: 389,00 38900
kvantitet: st
GALDHØP klättringsbåge är en multifunktionell barnmöbel. Den har utformats för att stödja aktiv lek och en mångsidig utveckling av grovmotorik, koordination, balans och styrka.

Osta myös

  • SANDHØP dynan har utformats för att användas tillsammans med GALDHØP klättringsbågen när bågen vänds upp och ner och används som en gungställning.

    Fitwood - Kaura kuddar SANDHØP

    159,00 €

GALDHØP klättringsbåge är en multifunktionell barnmöbel. Den har utformats för att stödja aktiv lek och en mångsidig utveckling av grovmotorik, koordination, balans och styrka. Klättring uppfyller barnens naturliga behov av att lära sig nya saker, och att lära sig klättra är ett fantastiskt sätt att bli fysiskt aktiv och bygga upp barnens självförtroende.
Som nämnts har GALDHØP också många andra funktioner utöver klättring. Den kan användas som en gungställning, ett lekslott, ett babygym, ett mål, ett barnbord, en leksaksförvaring eller som ett sidobord!

När GALDHØP klättringsbåge vänds upp och ner fungerar den som en gungställning – perfekt för små pirater att resa i eller för att användas som ett drömliknande sömnbo. För denna användning rekommenderar vi att du skaffar SANDHØP dynan som gör användningen av bågen som gungställning säkrare och bekvämare.
GALDHØP kan förutom att fungera som en klättringsbåge i sitt ursprungliga bågläge även användas som ett lekslott, ett mål eller som ett babygym. Täck den med en filt och placera en kudde (som SANDHØP) under den för att göra den till ett lekslott eller häng upp sensoriska stimulanser från några av de översta stegen för att göra den till ett babygym. I sin bågform fungerar GALDHØP också som ett perfekt mål för inomhusfotboll eller som mål för i stort sett alla roliga lekar som barnen kan komma på!
När den vänds på sidan så att bågens baksida är vänd uppåt kan klättringsbågen användas som ett bord. Placera den mot en vägg för att fungera som ett sidobord eller kombinera den med en liten pall för att använda den som ett aktivitetsbord för barnen för att måla, pyssla och leka.
Om du vänder bågen på sidan så att baksidan är vänd mot golvet och trycker den mot en vägg (eller en annan GALDHØP båge) blir den en leksaksförvaring. Perfekt för stora gosedjur eller för kuddar och filtar!Åldersintervallet för användning av klättringsbågen är 0–9 år:
• 0–12 år kan använda den som babygym, gungställning eller stöd för att krypa och lära sig att stå.
• 1–5 år kan använda den som klättringsbåge, gungställning, lekslott, mål osv.
• 6–9 år kan använda den som bord, gungställning, lekborg, mål osv.
Som sidobord passar GALDHØP för barn och vuxna i alla åldrar!

Ramen till GALDHØP klättringsbågen är av hållbar björkplywood, och stegen är hållbar asp.

GALDHØP klättringsbågar är designade i Finland och tillverkade i EU.