Affischer och utskrifter MRS MIGHETTO

Mrs Mighetto tillfälliga (Simon and friends)

Finns på lager

Pris: 10,00
kvantitet: st
Mrs Mighettons barn tillfälliga tatueringar med söta Mr Simon -bilder. Lätt och snabbt att sätta på.
TIDLIGARE TATTOOS SIMON AND FRIENDS

... Fläkten av vingarna viskar i den annars ljudfria himlen ovanför det magnifika fågelpalatset. Dess invånare flyger in och ut, går om sin dagliga verksamhet. Landets lag fungerar som det alltid har, på kommandon av kvittring och fågelsång. I palatset sitter två drottningar som också är landets beslutsfattare, en kattuggla och en sparv, både extremt gammal och klok.

I fåglarnas land är du antingen född med vingar eller helt enkelt som en fågel. Invånarna bor i tornrum eller högt uppe i trädtopparna. Flyga är det enda sättet att komma runt. Individuella Minimighettos, födda utan vingar, belönas istället med förtrollade gåvor och ärver en hedervärd uppgift i fågelpalatset.

Kära Whalie
... Whalie har alltid känt sig stor och klumpig, en känsla av att han aldrig passar in och tar alltid upp för mycket utrymme. Men i stället för att lägga all sin energi i det, har han lärt sig att alla levande varelser har en speciell plats att fylla, du behöver bara vänta på rätt möjlighet att dyka upp, då vet du. Då känner du det i din själ.

MR SIMON
... Simon var född med extremt god hörsel. Han kunde skilja tidigt från alla arter av alla arter, och senare började han höra in i framtiden. Kanske var det därför han fick jobbet med röstspion i det stora fågelpalatset så tidigt. Hans jobb är väldigt hemligt och ger honom mycket respekt från de som vet.


HUR MAN ANSÖKER:
1. Skala bort det klara plastskiktet.
2. Applicera tatueringen med nacken på din hud.
3. Skydda med en våt duk i 15 sekunder.
4. Skala av pappersbaksidan och voila!