Folsyra vitamin

Ladyvita Mama

Finns på lager

Pris: 19,90
kvantitet: st
Ladyvita Mama Multivitamin, speciellt konstruerad för gravida och ammande kvinnor. Ladyvita Mama är lämplig för användning omedelbart i början av graviditeten. Det är lämpligt att börja använda det redan före graviditeten, dvs planera för graviditet, särskilt på grund av behovet av folsyra.
Multivitamin, kalcium och mineralprodukt speciellt för gravida kvinnor och ammande kvinnor. Produkten innehåller mycket kalcium och D-vitamin som stöder ben- och tandläkarundersökning samt folsyra som stöder tillväxten av att utveckla babyvävnader under graviditeten.

Drömmer om graviditet

Ladyvita Mama är lämplig för användning omedelbart i början av graviditeten. Det är lämpligt att börja använda det redan före graviditeten, dvs planera för graviditet, särskilt på grund av behovet av folsyra.

Graviditetstid

Ladyvita Mama kan användas och är användbar för användning under graviditeten. Under graviditeten har behovet av kvinnors energi och skyddande näringsämnen ökat.

Amningstid

Ladyvita Mama rekommenderas för användning under amning eftersom behovet av laktande näringsämnen har ökat. Amning garanterar näring av spädbarn och samtidigt måste mamman noggrant se till att det finns tillräckligt med näringsämnen i sin kropp också. Ladyvita Mama säkrar näring av det dagliga näringsintaget. Tillräckligt kalcium- och vitamin D-intag till sjuksköterskan är särskilt viktigt. Om moderns diet inte innehåller tillräckligt med kalcium, prioriterar kroppen tillförseln av baby näringsämnen att mjölka så att kvinnornas ben frigör det nödvändiga kalciumet i modermjölken och kvinnornas benförlust blir värre.

Laktosfri, milkless, glutenfri, sojabönor, jäst och sockerfri. Kosttillskott.

Paketet innehåller: 120 stycken